Vrnjacka Banja Apartmani


Niška Banja

Niška Banja lokacija i položaj

Niška Banja se nalazi na jugoistoku Srbije, pored magistralnog pravca Niš-Sofija. Leži u podnožju Koritnjaka, ogranka Suve Planine, na nadmorskoj visini od 248 m. Udaljena je 10 km od Niša i 250 km od Beograda.
Niška Banja mapa.


Niška Banja indikacije, lečenje i prevencija bolesti

Bolesti lokomotornog aparata, kardiovaskularne bolesti, stanja posle hirurške revaskularizacije miokarda, rehabilitacija bolesnika posle ugradjiivanja endoproteze kuka i kolena, postraumatska stanja, stanja posle oštećenja centralnog i perifernog motornog neurona, zapaljenski i funkcionalni sterilitet.

Niška Banja prirodni lekoviti faktori i lekovita svojstva

Lekovitost i specifičnost voda Niške banje daju radonske termomineralne vode i prirodan mineralni peloid.Prirodni lekoviti faktori u Niškoj Banji su blaga, umereno-kontinentalna klima, termomineralne vode i prirodno mineralno blato. Lekovite vode, koje izviru sa pet izvora („Glavno vrelo“, „Suva Banja“, „Školska česma“, „Banjica“ i „Pasjača“), pripadaju grupi zemnoalkalnih homeotermi (36-38° C), blago mineralizovanih, sa kapacitetom od 56 litara u sekundi.

Niška Banja manastiri, crkve, kulturno-istorijski spomenici

Organizuju se posete do grada Niša koji ima veliki broj spomenika iz turskog perioda (Ćele-kula), kao i poznati rimski grad Mediana....

Niška Banja prirodne lepote

Niška Banja ima izuzetno umirujuću umereno-kontinentalnu klimu. Veoma lepo uredjen banjski park se prostire na oko 5 ha, a u neposrednoj blizini je i park-šuma Koritnik, sa uredjenim trim stazama. Tu je i poznata Sićevačka klisura, a mogu se posetiti i Bojanine vode....

Niška Banja sportsko-rekreativni sadržaji

Niška Banja ima više terena za sportska takmičenja i rekreaciju: terene za fudbal,, rukomet i tenis, hipodrom sa rekreativnim jahanjem u zatvorenom i otvorenom prostoru, i kuglanu...

Niška Banja privatni smeštaj, hoteli, vile, apartmani


-VILA PRIČA

Vidoja Jovanovića prilaz 1, br. 7
Niška Banja
018/45-47-970, 018/45-47-295, 018/45-49-099
066/09-1973

- Institut za lecenje i rehabilitaciju "Niska Banja"

- Hotel "Srbija"

- Hotel "Ozren"(***)

- Hotel "Partizan"(**)

Niska Banja Hoteli

Niška Banja naša preporuka privatnog smeštaja

Naša preporuka smeštaja u Niškoj Banji je svakako privatni smeštaj u VILI PRIČA. Vila „PRIČA“ je jedan od prvih objekata u Niškoj Banji, koji je osmišljen tako da pruži posetiocima potpuni komfor i užitak. Vila je smeštena u mirnom kvartu, na oko 100m od centra Niske Banje gde se nalazi šetačka zona, lečilišta Zelengora i Radon, restorani, kafići i sl. Mesto na kom se nalazi ovaj privatni smestaj, obezbeđuje svojim gostima da su blizu svih bitnih dogadjaja ali isto tako pruža mir, tišinu i izolovanost od buke.

Vila „PRIČA“, osmišljena je u duhu starinske, domaće topline i gostoljubivosti dok je oprema u njoj krajnje savremena. Tople boje, skladan enterijer i slike starog Niša na recepciji uvešće goste vile u našu „PRIČU“. Vila u svom sadržaju ima 6 standard soba i 2 comfort sobe sa po dva ležaja, 2 apartmana koja se sastoje od soba za spavanje namenjene za 2 osobe i sobe za dnevni boravak koja ima mogućnost proširenja kapaciteta za još 2 osobe i lux apartman koji se sastoji od sobe za spavanje, dnevnog boravka i dela sa kuhinjskim elementima i šankom i koji takođe ima mogućnost proširenja kapaciteta. Bez obzira na tip sobe koji Vam odgovara i za koji ćete se odlučiti, treba da znate da će vila „PRIČA“ pružiti svim svojim gostima besprekoran mir, udobnost, komoditet i ostale preduslove za kvalitetan odmor.

Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i uglavnom imaju terasu.

Sobe su opremljene svim savremenim uređajima kao što su LCD televizori, DVD uređaji, kablovska, wireless internet, klima uređaji, mini barivi, sefovi, u kupatilima su postavljeni masažeri dok su sva vrata soba tapacirana i sve to u svrhu da gostima bude priušten bogat i bezbrižan odmor. Vila u svom sadržaju nudi i restoran-bar koji će biti rezervisan u jutarnjim časovima za posluženje doručka a tokom dana će omogućiti gostima da u toplom ambijentu provedu vreme odmora kao i mogućnost održavanja sastanaka i predavanja. Vila „PRIČA“ ima i dvorište prijatnog uređenja koje je predviđeno za odmor i uživanje na čistom banjskom vazduhu i mirisu boriva.

VILA PRIČA
Vidoja Jovanovića prilaz 1, br. 7
Niška Banja

Rezervaciju smeštaja mozete izvrsiti na sledeće telefone: 018/45-47-970
018/45-47-295
018/45-49-099
066/09-1973

Niška Banja slike

Niška Banja Niška Banja Niška Banja Niška Banja Niška Banja Niška Banja