Vrnjacka Banja Apartmani


Banja Kanjiža

Banja Kanjiža lokacija i položaj

Udaljena je 200 km severno od Beograda. Banja Kanjiža se nalazi u Vojvodini na severu Srbije. Do Kanjiže se dolazi autoputem Beograd-Novi Sad-Subotica-Horgoš ili železnicom Beograd-Subotica. Banja se nalazi na nadmorskoj visini od 87m.

Banja Kanjiža indikacije, lečenje i prevencija bolesti

Reumatizam, stanja nakon povrede lokomotornog aparata, povrede perifernog nervnog sistema, stanja postoperativne ortopedije, stanja posle operacije kicmenog stuba, rehabilitacija dece i stanja ostecenog nervnog sistema. Lečenje se obavlja u Specijalnoj Bolnici za rehabilitaciju Banja Kanjiža, koja je opremljena najsavremenijim uređajima za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju.

Banja Kanjiža prirodni lekoviti faktori i lekovita svojstva

Termo-mineralna vode ove banje spada u natrijum -hidrokarbonatne - sulfidne hiperterme, cija je temperatura na izvorima 51°C, 64°C, 72°C. Mineralno blato (peloid), specificnog sastava takodje se primenjuje u terapiji.

Banja Kanjiža manastiri, crkve, kulturno-istorijski spomenici

Posebno su intreresantna stara gradska jezgra Subotice i Kanjize...

Banja Kanjiža prirodne lepote

Spada u najlepše krajeve Vojvodine.

Banja Kanjiža sportsko-rekreativni sadržaji

Gostima stoje na raspolaganju dva zatvorena bazena, sauna, sportska dvorana kao i tereni za fudbal, kosarku, rukomet i tenis. Na obali Tise se nalazi potpuno opremljen kamp..
Takodje na njenoj obali je park sa stazama za šetnju, a reka je pogodna za sportove na vodi i pecanje. Obližnja lovišta pružaju mogućnost za lov na nisku i visoku divljač. Iz Banje Kanjiže se mogu organizovati izleti do Subotice, jezera Palić i ergele Zobnatica..

Banja Kanjiža privatni smeštaj, hoteli, vile, apartmani

Hotel Aqua Panon (****)  024 / 876 600

Hotel Lupus(****)  024 / 876 666

Hotel "Aquamarin" (***) 024 / 875 163

Hotel "Abella" (stacionar) 024 / 874 445

Banja Kanjiža slike

Banja Kanjiža Banja Kanjiža Banja Kanjiža Banja Kanjiža spa centar Banja Kanjiza Banja Kanjiža tokom zime